Στόχος μας:


η δημιουργία σωστών ανθρώπων
Φροντίδα
Φροντίδα

Με γνώμονα την σωστή ανάπτυξη είμαστε πάντα δίπλα στα Σαΐνια. Δημιουργούμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα οπού τα παιδιά αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά ώστε να μπορούν να είναι ο εαυτός τους.

Ανάπτυξη
Ανάπτυξη

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Έτσι και τα Σαΐνια έχουν την δική τους προσωπικότητα. Με υπομονή και σύγχρονες διδακτικές μεθόδους βοηθάμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησης των Σαϊνιών μας.

Δημιουργικότητα
Δημιουργικότητα

Μέσα από μαθήματα, παιχνίδια και δραστηριότητες τα Σαΐνια μας μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την φαντασία τους και να μην φοβούνται να δημιουργήσουν! Στο σχολείο μας βοηθάμε τα παιδιά μας να καταλάβουν οτι κάθε ιδέα μπορεί να γίνει πράξη με τα κατάλληλα μέσα και προγραμματισμό!

Ομαδικότητα
Ομαδικότητα

Τα Σαΐνια της Λίνας βασίζονται στην ομαδικότητα. Λειτουργούμε σαν μια ομάδα και μαθαίνουμε και στα παιδιά οτι είμαστε πάντα πιο δυνατοί σαν σύνολο! Μέσα απο παιχνίδια και ομαδικές εργασίες τα Σαΐνια μας μαθαίνουν την ευγενή άμιλλα αλλά και την ομαδικότητα.

Δεν σταματάμε ποτέ

Τα παιδιά είναι γεμάτα ενέργεια. Σκοπός μας είναι να διοχετεύσουμε αυτήν την ενέργεια με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο ώστε να τα Σαΐνια μας να είναι πάντα χαρούμενα και ... Σαΐνια!

Το πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθητών περιλαμβάνει, γλώσσα, μαθηματικά, λογοθεραπευτική παρακολούθηση, εικαστικά,αγγλικά, πληροφορική,θεατρικό παιχνίδι, περιβαλλοντική αγωγή, κολύμβηση, φυσική αγωγή και φυσικά... πολύ δημιουργικό παιχνίδι!

Θεατρικά

Τα Σαΐνια μας και παρακολουθούν παιδικά θεατρικά αλλά και πρωταγωνιστούν και τα ίδια σε θεατρικές παραστάσεις που οργανώνουμε!

Πληροφορική

Μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες μαθαίνουμε στα παιδιά την σωστή χρήση των υπολογιστών. Αποκτώντας έτσι μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της πληροφορικής!

Φυσική Αγωγή

Μέσα απο δραστηριότητες όπως η κολύμβηση η ο στίβος τα Σαΐνια μας  μαθαίνουν να αγαπάνε την άθληση και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Σε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις, με απόλυτη ασφάλεια και επίβλεψη επαγγελματιών τα Σαΐνια μας μπορούν με ασφάλεια να εξασκηθούν και να μάθουν τα καλά της άθλησης.

Αφήνουμε τα παιδιά να δημιουργήσουν

Close ()